fbpx

Etofuti

Ezen az egyedülálló foglalkozáson ötvözzük a felügyelt kutyafuttató élményét etológusok által tartott etológiai játékokkal.
Minden foglalkozás valamilyen etológiai témára épül, melyhez etológus által vezetett játék kapcsolódik. Miközben szórakozva megismered kutyusodat, magasan képzett oktatóink örömmel mesélnek neked arról, hogy épp mi történik a kutyák között – mindezt tudományos alapokon, tévhiteket mellőzve.

Az EtoFutira való jelentkezés előtt mindenképpen olvasd át szabályzatunkat!

Szabályzat

A SciDog Campus területén csak regisztrált kutyák tartózkodhatnak.

Oktató nélkül ne lépj a pályára vagy az irodába!

A kutyákat az oktató jélzéséig pórázon kell tartani az iskola egész területén.

Pórázon a kutyák ne érjék el egymást!

Az EtoFutin mindenki saját felelősségére vesz részt. A kutyavezető teljes jogi, anyagi és erkölcsi felelősséggel tartozik az önmaga és a kutyája által okozott károkért.

A futtató ideje alatt szakmai felügyeletet biztosítunk, de ez nem mentesít senkit az alól, hogy a saját kutyáját figyelje és szükség szerint menedzselje.

A SciDog Campus területére csak érvényes oltásokkal és chippel rendelkező, rendszeresen féreghajtott kutyát lehet behozni. Beteg, fertőző (köhögés, hasmenés, paraziták, stb.) kutyával, tüzelő szukával nem vehettek részt a foglalkozáson. Állatorvos felkeresése javasolt.

Az érkező kutyák belépését a pályára segítsétek azzal, hogy a saját kutyátokat elhívjátok a kapuból. Az érkező párosnak meg kell várnia, amíg mindenki elhívja a kutyáját a kapuból.

A pályán nincs dohányzás, telefonálás, evés, és az egész SciDog Campus területén tilos a szemetelés.

A kutyakakit szedd össze a kutyusod után! (Érdemes korábban érkezni és egészségügyi sétát tenni a környéken.)

Egymás kutyáját ne etessétek (hacsak a gazda és a SciDog oktatók közös kérése nem ez) és ne büntessétek!

Kutyát megütni tilos!

Amennyiben te látsz veszélyesnek egy helyzetet, a saját-, mások- és a kutyák biztonságának érdekében ne avatkozz közbe, hanem haladéktalanul jelezd egy SciDog oktató felé a problémát.

Semmilyen játékot, eszközt ne használj az oktató engedélye nélkül!

Megfelelő hosszúságú pórázt (ne flexit), sima nyakörvet, hámot (ne fojtót), jutitartót és megfelelő mennyiségű és minőségű (finom, könnyen nyelhető) jutalomfalatot hozz magaddal!

Kísérő (családtag) csak úgy léphet a kutyaiskola területére, hogy jelenlétével nem zavarja a foglalkozásokat.

16 és 18 éves kor közötti gyermek kizárólag írásos szülői engedéllyel tartózkodhat a SciDog Campus területén.16 év alatti gyermek a kutyaiskola területén kizárólag szülői felügyelet mellett tartózkodhat.

Ha gyermekkel érkezel, kérjük, vedd figyelembe, hogy a SciDog Campusa elsősorban kutyák részére kialakított terület, és az itt lévő kutyák nem feltétlenül vannak gyerekekhez szokva, szoktatva. Minden esetben a szülők felelnek a gyerekeik megfelelő viselkedéséért és biztonságáért.

Tudatmódosító szerek hatása alatt álló személynek a SciDog Campus területére belépni szigorúan tilos. Alkohol fogyasztása bizonyos rendezvényeinken, ahol ezt külön jelezzük, mértékkel megengedett.

Az oktatóval való együtt nem működés, bárki felé irányuló verbális vagy fizikai erőszak a SciDog Campus területéről való kizárást vonhatja maga után.

Fényképeket, videófelvételeket készíteni a SciDog Campus Környezetgazdagító parkjában szabad, azonban a felvétel készítésekor és közösségi oldalakon való közzétételekor légy figyelemmel a jogszabályokra: tilos felvételt készíteni és közzétenni a képen felismerhetően szereplők beleegyezése nélkül.

A SciDog Campus területére lépők jelen házirend elfogadásával beleegyeznek, hogy róluk a SciDog oktatói, megfigyelői videó- vagy fényképfelvételt készítsenek, amit a SciDog saját közösségi oldalain közzétehet, vagy promóciós és oktatási célra térítésmentesen felhasználhat.

Amennyiben kutyád viselkedését önmagára és/vagy környezetére veszélyesnek ítéljük meg, a SciDog oktatói csapata belátása szerint léphet közbe, szükség esetén távozásra kötelezhet.

A SciDog Campus teljes területe magánterület, a SciDog tagjainak bárkit joguk van távozásra felszólítani ha illetéktelenül tartózkodnak a területen, viselkedésük veszélyes vagy nem elfogadható, illetve ha a terület zárva van.

Kategória:

Foglalkozás

ÁR:

4500 Ft