fbpx

KölyökMűhely

A kölyökkor értékes heteiben alapozzátok meg a közös éveiteket. Kölyök­műhelyünk­ben segítünk nektek, hogy a lehető leg­többet tudjátok kihozni ebből az időszak­ból. Hogyan? Kutyátok karakteréhez iga­zított szocializációval, ingerszoktatással, tematikus órákkal. Jelentkezni érvényes oltásokkal folyamatosan lehet!

Ideális kor: 12 hét – 7 hónap (illetve egyénre szabott ajánlás)

TUDTAD?
Ha III. kerületi lakos vagy, kutyusod 5 hónapos koráig ingyenesen látogathatjátok a KölyökMűhely foglalkozásainkat!

Nincs más dolgod, mint regisztrálni az időpontfoglaló rendszerünkbe, majd megírni nekünk a kutyusod nevét és pontos életkorát az info[kukac]scidog[pont]hu emailcímre, és meg is kapod a kutyusod 5 hónapos koráig korlátlanul felhasználható KölyökMűhely bérleted.

Az első bejelentkezés után kérjük az óra előtt 10 perccel érkezz az iskolára egy érvényes oltásival és egy lakcímkártyával.

KölyökMűhely szabályzat

Oktató nélkül ne lépj a pályára vagy az irodába!
Pórázon a kutyák ne érjék el egymást! A kutyákat az oktató jélzéséig pórázon kell tartani az iskola egész területén.

Megfelelő hosszúságú pórázt (ne flexit), sima nyakörvet (ne fojtót) vagy hámot, jutitartót és megfelelő mennyiségű és minőségű jutalomfalatot hozz magaddal (pl. pici, puha, kb. körömnyi kockákra vágott sajt, virsli, főtt szív)!

A SciDog Campus területére csak érvényes oltásokkal (kölyöknek min. parvo + min. 2 kombi) és chippel rendelkező kutyát lehet behozni. Beteg, fertőző kutyával (köhögés, hasmenés, paraziták stb.) nem vehettek részt a foglalkozáson. Állatorvos felkeresése javasolt.

A pályán nincs dohányzás, telefonálás, evés, az egész SciDog Campus területén tilos a szemetelés.
A kutyakakit szedd össze a kutyusod után! (Érdemes korábban érkezni és egészségügyi sétát tenni a környéken.)

16 és 18 éves kor közötti gyerek írásos szülői engedéllyel tartózkodhat a SciDog Campus területén.16 év alatti gyerek a kutyaiskola területén csak szülői felügyelet mellett tartózkodhat.

Ha gyermekkel érkezel, kérjük, vedd figyelembe, hogy a SciDog Campusa elsősorban kutyák részére kialakított terület, és az itt lévő kutyák nem feltétlenül vannak gyerekekhez szokva, szoktatva. Minden esetben a szülők felelnek a gyerekeik megfelelő viselkedéséért és biztonságáért.

Kísérő (családtag) csak úgy léphet a kutyaiskola területére, hogy jelenlétével nem zavarja a foglalkozásokat.

Tudatmódosító szerek hatása alatt álló személynek a SciDog Campus területére belépni szigorúan tilos. Alkohol fogyasztása bizonyos rendezvényeinken mértékkel megengedett.

Az oktatóval való együtt nem működés, bárki felé irányuló verbális vagy fizikai erőszak a SciDog Campus területéről való kizárást vonhatja maga után.

Fényképeket, videófelvételeket készíteni a SciDog Campus Környezetgazdagító parkjában szabad, azonban a felvétel készítésekor és közösségi oldalakon való közzétételekor légy figyelemmel a jogszabályokra: tilos felvételt készíteni és közzétenni a képen felismerhetően szereplők beleegyezése nélkül.

A SciDog Campus területére lépők jelen házirend elfogadásával beleegyeznek, hogy róluk a SciDog oktatói, megfigyelői videó- vagy fényképfelvételt készítsenek, amit a SciDog saját közösségi oldalain közzétehet, vagy promóciós és oktatási célra térítésmentesen felhasználhat.

A kutyavezető teljes jogi, anyagi és erkölcsi felelősséggel tartozik az önmaga és a kutyája által okozott károkért.

A SciDog Campus teljes területe magánterület, a SciDog tagjainak bárkit joguk van távozásra felszólítani ha illetéktelenül tartózkodnak a területen, viselkedésük veszélyes vagy nem elfogadható, illetve ha a terület zárva van.

Kategória:

Oktatás

ÁR:

4.000 Ft / 60 perc